USC futbolu sezon öncesi kampına girerken karşılaşacağı en önemli dört soru

plantifulsoul

New member
Kasım ayındaki telefon görüşmesi sadece 30 dakika kadar sürdü. Ancak Lincoln Riley telefonu kapatır kapatmaz yeni savunma koordinatörünü bulduğunu biliyordu.

Riley'nin şimdi tanımladığı gibi, D'Anton Lynn ile uyum, en başından itibaren kusursuzdu. İki koç futbol felsefesi konusunda o kadar uyumluydu ki, Riley'nin söylediğine göre “birbirlerinin cümlelerini tamamladılar.” Ve sorunlu bir savunmayı hızla tersine çevirmeye gelince, Lynn, şehrin diğer ucunda bir dönüşüm tasarlamış olarak birinci elden deneyime sahipti.

Kağıt üzerinde mükemmel bir uyum gibi hissettirdi. Ancak pratikte, USC ve yeni savunma yönü hakkında hala cevaplanması gereken sorular var.

Bu süreç Cuma günü başlıyor, USC sezon öncesi kampını savunmasının nereye gittiği konusunda iyimser hissederek açıyor. Geçtiğimiz sezonu nerede bitirdiğini düşünürsek – izin verilen sayılarda 121., maç başına yardalarda 119. – Lynn'in önünde yapması gereken çok iş var.

Ancak Riley, o ilk çağrıdan itibaren Lynn'in bu konuda anında etki yaratabileceğinden emindi. Geçtiğimiz hafta kendisine Lynn ve savunma için başarılı bir sezonun nasıl görüneceği sorulduğunda Riley, “büyük bir sıçrama” beklediğini söyledi.

“Görüntüsünün ve hissinin farklı olmasını istiyorum ve çok farklı oynamamızı istiyorum,” dedi Riley. “Aklınızda şu var: Sahip olduğumuz şey bu, oynayabileceğimiz seviyenin bu olduğunu hissediyoruz ve bu seviyede mi oynuyoruz yoksa buna yakın bir seviyede mi oynuyoruz ve bunu tutarlı bir şekilde mi yapıyoruz?”

Bunlar, USC'nin sonbahar kampını açarken karşılaşacağı soruların sadece başlangıcı. Önümüzdeki haftalarda yanıtlanması gereken birkaç soru daha var.