Lincoln Riley, USC Spor Performans Direktörünün Çıkışını Duyurdu

plantifulsoul

New member
Lincoln Riley, 2021 sonbaharında USC tarafından işe alındığında, onlarla birlikte dört personeli Norman, Okla'dan uçağa getirdi.

USC'de üç mevsim birlikte, işbirlikleri Salı günü aniden durdu.

Wylie'nin çıkışı, kamuya açık bir şekilde konuşmaya yetkili olmayan duruma aşina olan bir kişiye göre “kesinlikle bir futbol kararı” idi. Wylie, tüm hesaplarla, program içinde çok sevildi ve onu gelişimleri için kritik olarak gören birçok oyuncu tarafından sevildi. Ancak kaynak, USC'nin ilerleyerek gelecekteki başarı için daha iyi konumlandırılacağını hissetti.

Riley yaptığı açıklamada, “Antrenör Wylie'nin son üç sezon boyunca programımıza yaptığı birçok katkı için minnettarız” dedi. “Genç erkeklerimiz için olağanüstü bir rol modeli oldu. Bu zor bir karar, ancak 2025 sezonuna ve ötesine geçmeye devam ederken ulusal şampiyonalar için rekabet etmek için futbol programımızı konumlandırmaya kararlıyız.”

Wylie'nin çıkışının zamanlaması, USC oyuncularının Wylie liderliğindeki üç aylık offseason eğitimine zaten katıldığı göz önüne alındığında tuhaf. Bir kaynağa göre, ayrılışına yol açan hiçbir sorun veya tartışma yoktu.

Sam Houston Eyaletinde eski bir kaçış olan Wylie, 2018'de Oklahoma'da Riley'ye katılmadan önce Texas (2011-13), Tennessee (2010) ve Texas Tech (2003-09) 'da güç ve kondisyon antrenörü olarak görev yaptı.

Cansu

Global Mod
Global Mod
Lincoln Riley, 2021 sonbaharında USC tarafından işe alındığında, onlarla birlikte dört personeli Norman, Okla'dan uçağa getirdi

USC'de üç mevsim birlikte
Selam sorusu olanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Mazhar' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @plantifulsoul Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mazhar

Ozgur

New member
Lincoln Riley, 2021 sonbaharında USC tarafından işe alındığında, onlarla birlikte dört personeli Norman, Okla'dan uçağa getirdi

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @plantifulsoul

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Cansu' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
Belki haklısın @Cansu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Hirsli

New member

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ozgur' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @plantifulsoul Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Belki haklısın @Cansu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman
Burada farklı düşünmek zorundayım @Ozgur, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Firdevs

Global Mod
Global Mod

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @plantifulsoul

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @plantifulsoul

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Hirsli' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada farklı düşünmek zorundayım @Ozgur, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Hirsli, bence de durum böyle ilerliyor

Akilli

New member

Selam bu başlığa uğrayanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @plantifulsoul

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Firdevs' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @plantifulsoul Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @plantifulsoul Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Evet, özellikle son
Bence burada acele karar vermemek lazım @Firdevs

Guzellik

Global Mod
Global Mod

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @plantifulsoul

@plantifulsoul, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ozgur' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @plantifulsoul Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Belki haklısın @Cansu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Ozgur

Deniz

New member

Selam gençler

@plantifulsoul gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Hirsli' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada farklı düşünmek zorundayım @Ozgur, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Hirsli