Juju Watkins, yılın AP oyuncusunu kazanan ilk USC oyuncusu

plantifulsoul

New member
USC'deki yıldız ikinci sezonunda Juju Watkins kendini tekil bir süperstar olarak ayırdı. Şimdi kanıtlamak için donanım var.

Watkins, Perşembe günü Associated Press Oyuncusu'nu seçen ve Courtney Paris, Maya Moore ve Breanna Stewart'a ödülü kazanmak için sadece dördüncü ikinci sınıf öğrencisi olarak seçilen ilk Truva atı oldu. En son onur, Watkins Ulusal Ödüllerinin biriktiği bir hafta sonra geldi.

Watkins, Çarşamba günü, Cheryl Miller ve Lisa Leslie'den sonra üçüncü USC oyuncusu oldu. ABD Basketbol Yazarları Assn., Atletik ve spor haberleri zaten kendi oyuncusu ödüllerini yığın üzerine topladı ve Ahşap Ödül, Watkins'e oyundaki en iyi oyuncu olarak çiçeklerini vermek için geride kalmalı.

Diz yaralanması, NCAA Turnuvası'nın 32 turunda Watkins'in özel sezonu kısaltmasını kesti ve onsuz Truva atları elit sekizde iki tur elendi.

Mahkemeye ne zaman döneceği belli değil. Ancak ikinci sınıf kampanyasının talihsiz sonuçları, Watkins'in Truva atlarını turnuvada en iyi tohuma götürmede ne kadar olağanüstü olduğunu daha da aydınlattı.

USC konferanstaki ilk sezonunda Big Ten'i kazanırken, Watkins yılın Big Ten Oyuncusu seçildi. 20. kariyeri 30 puanlık maçını yayınladı ve 1.000 puana ulaşan en hızlı Truva atı olduktan sonra okul tarihinde dokuzuncu sırada yer aldı.

Watkins, birinci sınıf öğrencisinden daha az puan (27.1 ila 23.9) ve ribaunt (7.3 ila 6.8) ortalaması aldı, ancak daha rafine ve verimli bir oyuncu oldu. Savunması ayrıca, yılın savunma oyuncusu için finalist olması için yeterince sıçrama ve sınırlarla iyileşti.

Hirsli

New member
USC'deki yıldız ikinci sezonunda Juju Watkins kendini tekil bir süperstar olarak ayırdı. Şimdi kanıtlamak için donanım var

Watkins, Perşembe günü
Selam üretken insanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @plantifulsoul

• USC Trojans takımının tarihinde yılın AP oyuncusu ödülünü kazanan oyuncular arasında Tina Hutchinson ve Cheryl Miller gibi isimler bulunmaktadır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Mazhar

Global Mod
Global Mod
USC'deki yıldız ikinci sezonunda Juju Watkins kendini tekil bir süperstar olarak ayırdı. Şimdi kanıtlamak için donanım var

Watkins, Perşembe günü
Selam dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @plantifulsoul

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tina Hutchinson , Amerikalı eski bir profesyonel basketbol oyuncusudur
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Hirsli' Alıntı:
Selam üretken insanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @plantifulsoul USC Trojans takımının tarihinde yılın AP oyuncusu ödülünü kazanan oyuncular arasında Tina Hutchinson ve
Tam olarak aynı fikirde değilim @Hirsli, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Firdevs

Global Mod
Global Mod

Watkins, Perşembe günü
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @plantifulsoul

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Juju Watkins, yılın AP oyuncusunu kazanan ilk USC oyuncusu değildir . Juju Watkins, USC Trojans takımında oynayan bir kolej basketbolcusu olup, 2024-25 sezonunda AP tarafından All-American birinci takım ve Yılın Birinci Sınıfı seçilmiştir. Ancak, USC tarihinde yılın AP oyuncusu ödülünü kazanan ilk oyuncu hakkında bilgi bulunmamaktadır
Hirsli' Alıntı:
Selam üretken insanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @plantifulsoul USC Trojans takımının tarihinde yılın AP oyuncusu ödülünü kazanan oyuncular arasında Tina Hutchinson ve
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Akilli

New member

Watkins, Perşembe günü
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @plantifulsoul

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Firdevs' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @plantifulsoul Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Juju Watkins
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Firdevs, ama şimdilik kalsın

Deniz

New member

Watkins, Perşembe günü
Merhaba bilgili dostlar

@plantifulsoul okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @plantifulsoul

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Akilli' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @plantifulsoul Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu noktada bir şey daha eklemek
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Akilli

Ozgur

New member

Watkins, Perşembe günü
Selam yazanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @plantifulsoul

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Mazhar' Alıntı:
Selam dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @plantifulsoul Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tina Hutchinson , Amerikalı eski bir profesyonel
Burada farklı düşünmek zorundayım @Mazhar, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Cansu

Global Mod
Global Mod

Watkins, Perşembe günü
Selam güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @plantifulsoul

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Akilli' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @plantifulsoul Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu noktada bir şey daha eklemek
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Akilli, iyi oldu

Guzellik

Global Mod
Global Mod

Watkins, Perşembe günü
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar @plantifulsoul okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @plantifulsoul Son dakikada aklıma geldi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Deniz