USC Erkek Basketbolu March Madness Umutlarının Kayıp Olduğunu Görüyor

plantifulsoul

New member
USC'nin Cumartesi günü Minnesota'ya karşı oynadığı maç, Truva atları koçu Eric Musselman için tipik bir eşleşmeden daha fazla duygusal ağırlık taşıdı. Biçimlendirici yıllarını Minneapolis'te geçirdi, babası Bill Musselman, 1971'den 1975'e kadar Minnesota'ya koçluk yaptı ve bu süreçte Big Ten unvanını kazandı.

Minnesota'ya karşı ilk maçı Eric Musselman için hatırlanacak biri olacak, ancak tüm yanlış nedenlerden dolayı. Son dakika, yetkililerden ve Truva atlarının suçlarından bir komediydi. Çok sayıda hata nihayetinde Truva atlarına Mart Madness ile ufukta çok ihtiyaç duyulan bir galibiyete mal oldu.

Oyunun çoğuna liderlik eden USC, 14 puanlık bir öne geçtikten sonra Galen Center'da 69-66 kaybında geç çöküşü önleyemedi. Kayıp, USC'nin zaten yavaş NCAA Turnuvası isteklerini karmaşıklaştırdı.

Truva atlarının son dakikada kazanma şansı vardı. 23.2 saniye kaldı, USC 66-65 önde ve top yaptı. Truva atları geldi ve Desmond Claude mahkemeyi topladı, ancak hakemlerden birinden yanlışlıkla bir düdük oyunu durdurdu.

Durma, yaygın karışıklığa ve musselman'ı tütsülendi.

Musselman, “Şükranmak istemiyorum, ama sadece izledim … hiç böyle bir şey görmedim” dedi. “Şikayet edeceğim şey, topumuz olduğunda birisi yere gidiyor.”

Hakemler onlara iyilik yapmamış olsa da, Truva atlarının geri dönüş umutları son dakikada iki ciro tarafından da uyuldu.

Clark Slajchert, yanlışlıkla düdüğün ardından gelen geçişten topu çevirdi. Birkaç saniye sonra, Minnesota'dan Lu'Ce Patterson sepete sürüldü ve Altın Gophers'a tek puanlık bir liderlik etmek için her iki serbest atışını yaptı.

Bir sonraki mülkiyette, oyunun altıncı olan Claude tarafından bir ciro, iki Patterson serbest atışla birleştiğinde Minnesota için galibiyeti mühürledi (13-12, 5-9).

USC'nin NCAA turnuvasının nerede durduğu hakkında Musselman, “Kabarcıktan uzaktayız,” dedi. “İki maçlık bir yolculuğumuz var-Ohio State burada oturuyor [just ahead in the standings] Bizi bekliyorum. … Bu oyunun önemi anıtsaldı. ”

İlk 36 dakika boyunca, USC oyunu yönetti ve zaman zaman katı kontroldeydi, 14'e kadar sürdü. Ancak Altın Gophers, ikinci yarıda parçalanmaya başladı. 13-3'lük bir koşu Minnesota'ya 7:16 kaldı.

Skor 59-59 ile bağlanan Wesley Yates III, Truva atlarına 62-59 öne geçmek için 3:59 kaldı, ancak USC momentumunu sürdüremedi. Frank Mitchell, Patterson'un serbest atışları Minnesota'yı iyilik için öne çıkarmadan önce USC'nin liderliğini kesmek için arka arkaya sepet attı.

“Büyük Ten turnuvasını yapmaya çalışıyorum,” dedi Musselman, Truva atlarının normal sezonun geri kalanında birincil hedefi hakkında. “Yıl başında personele Big Ten turnuvasını yapmanın bir, bir, bırakılmak istemediğimiz bir şey olduğunu düşündüğümü söyledim. Ve şimdi, bu tehlikede, açıkçası. ”

USC, Big Ten'de 11. sırada – konferans turnuvasını yapmak için 15. veya daha yüksek bitirmesi gerekiyor.

Yates 18 puanla bitirdi, üç puanlık aralıktan dört ve serbest atış çizgisinden beş için beşe çıktı. Chibuzo Agbo ve Claude ile birlikte, sırasıyla 18 ve 12 puan alan üç figürde üç truva atından biriydi.

Ancak, ikinci yarıda 40-28 geride bırakılan bir Truva atları ekibi için nihayetinde yeterli değildi.

“Bu zor bir kayıptı,” dedi Agbo. “Bu oyunun bizim için gerçekten önemli olduğunu biliyorduk.”

USC, sonraki iki maçını Perşembe günü Maryland ve 23 Şubat'ta Rutgers ile yolda oynayacak. Bir sonraki ev oyunu 26 Şubat'ta Ohio State'e karşı.

“Aşırı zor bir konumdayız,” dedi Musselman. “Sonraki üç maçlık segment, acımasız bir yolculuğa çıkan bir NBA takımı gibi.”