Tuvalet kağıdı neden Chad Bowden'in USC futbol stratejisinin bir parçası

plantifulsoul

New member
Chad Bowden için hiçbir ayrıntı çok küçük değildir.

USC Football'un yeni genel müdürü, küçük şeylerin bir program üzerinde büyük bir etki yaratabileceğini bilmek için personel sıralamasında hızlı yükselişi sırasında yeterince gördü. Bu yüzden Ocak ayı sonlarında USC'nin ön bürosunun dizginlerini ilk aldığında, Bowden, topu yuvarlamak ve binada bir ton ayarlamak için hemen iyileştirmek için küçük bir şey aramaya başladı.

Tuvalet kağıdı ile başladı.

“Charmin ultra yumuşak,” dedi Bowden, gülümseyerek. “Şimdi her banyoda oyuncularımız için aldım.”

O zamandan beri ön büroyu yenileme çabaları, bu bahar tüm programı enerjilendirdi, USC'ye sahip olan işe alım izinde çarpıcı bir koşu – ve 22 taahhüdü, diğer tüm okullardan sekiz daha fazla – 2026 sınıfı için olası her sıralamada.

USC çevresindeki titreşimler Bowden'in gelişinden bu yana özellikle iyi oldu. Ve ona sorarsanız, ekstra yumuşak tuvalet kağıdı-ya da en azından arkasındaki fikir-bu nedenle.

Son zamanlarda, bir USC koçu, işte iki ay içinde yaptığı en iyi değişiklik olduğunu şaka yaptı.

“Bazı insanlar için önemli olmayabilir,” dedi Bowden. “Ama bir programda yaptığınız şeyde her şey önemlidir. Eğer buna odaklanırsanız, 'Oh, yaptığımız her şeyde olacağız. Çünkü şu anda kimiz.'

İlk iki ayı, büyük ölçüde, her ayrıntının önemli olduğuna dikkat çekmeye odaklandı.

Bowden, önemli olan küçük şeyleri, işteki ilk iki ayını ve gelecek hakkındaki düşüncelerini tartışmak için Perşembe günü Times ile oturdu. Aşağıdaki konuşma uzunluk ve netlik için düzenlenmiştir.

Bu programdaki sıfırladığınız küçük şeyleri nasıl tanımlıyorsunuz?

Her şey önemli. Oyuncularımızın aldığı uyku miktarı, antrenörlerimizin aldığı uyku miktarı, hepimizin yaşadığı yaşam türü. Oyuncularımızın yaptığı her şeyin, her günün her saatinin önemli olduğunu düşünüyorum. Her şey önemli. Bir oyuncu başarı toplantısından yeni çıktık, her oyuncunun üzerinden geçtik, akademisyenlerle ilgili olsun, ister doğru uyuyorlar, beslenme açısından ne yediklerini, ağırlık odasında nasıl yaptıklarını. Bütün bunlar sadece futbolla ilgili değil. Gençleri geliştirmekle ilgili. Bu küçük şeyleri yapmakla gider. Hesap verebilirlik ve disiplin, bu futbol programına disiplini aşılamak ve erkek olarak büyümelerine yardımcı olmak için küçük şeyleri en iyi şekilde ele almak istiyoruz.

Küçük detayların bu kadar önemli olduğu ne zaman netleşti?

Bu meslekte benim için her zaman önemlidir. Gerçekten anlamadım. Sanırım önceki durağımda, her cadde ve hepsinin birlikte nasıl çalıştığı ve günlerinin her detayının ve bu futbol programının her ayrıntısının nasıl önemli olduğu hakkında çok şey öğrendim. Çünkü her şey hizalanıyorsa, tuvalet kağıdımızdan B boşluğunda olmalarına veya bir durma yoluna geri döndüklerinde onlara sorduğunuz avlu işaretçisinde olduğundan emin olurlar. Her ayrıntı önemlidir. Ve eğer bu şekilde davranırsanız, gerçekten başarılı şeylere yol açan sonuç türlerini alacaksınız.

Programın daha küçük yönlerine yeni bir odak noktası getirdiğinizi hissettiniz mi?

USC genel müdürü Chad Bowden, bir ekip uygulaması sırasında dinliyor.

(USC Atletizm)

Zaten buradaydı. Sadece farklı bir yol olduğunu düşünüyorum. Bak, şimdi daha iyi yolunu bulmak sonsuza dek gelişiyor. Her gün, her yıl gelişmem gerekiyor. Yaptığınız her şeyi geliştirmelisiniz, aksi takdirde bu oyun sizi geçecektir. Bu sadece her şeyle ilgili zihniyetim. Herhangi bir anda – bu fırsatın her an benden alınabileceğini biliyorum. Ve benden alınmasını istemiyorum. İnsanların senin için geleceği zihniyetim var. Ve yaptıklarında, her seferinde daha iyi olduğumdan emin olmak istiyorum.

İnşa etmek istediğiniz departman türünü nasıl belirlersiniz? Bu, tüm bu zamanları ilkelerinizi yazmak ve mükemmel ön ofisinizi öngörmek için harcadığınız bir Pete Carroll durumu mu? Yoksa sahip olduklarına benzer bir şey mi getirdin Notre Dame'de?

Her yer farklıdır ve benden önce yapılanlara saygı duyuyorum ve son üç yılda işe alım ve personel departmanı ile yapılanlara saygı duymamdan başka bir şeyim yok. Şimdi hepsi birin altında. İçeri girdiğimde, bunun ne olduğunu ve neler olduğunu görmek istedim ve bilirsiniz, büyük ayarlamalar yaptığım gibi değil. Gerçekten yaptığımız tek şey getirdik – işe alım orada (bir yöne puan), işe alım oradaydı (diğer yöne noktalar). Beni tanıyorsa, kendi ofisimde çalışmayı sevmiyorum. İnsanlarla çalışmayı seviyorum çünkü onların çalışmamı görmelerini istiyorum. Çünkü beni çalıştıklarını gördüklerinde, 'Aman Tanrım. Bütün bunları alıyorum. Neden ona saygı duyduğumu anlıyorum. Ne kadar çalıştığını anlıyorum. Ne yaptığını anlıyorum. ' Aramalarımı duymalarını istiyorum. Her gün neler olup bittiğini duymalarını istiyorum ve ne yaptıklarını duymak istiyorum. Hepimizin birlikte çalıştığından ve hizalandığımızdan emin olmak istiyorum ve kimse kaymıyor çünkü hepimiz birlikte bu yoldayız. Hepimiz birlikte aynı gemideyiz ve hepimiz ilerliyoruz.

Kimsenin girişmesini istemiyorum. Hepimiz bu şey içindeyiz. Böylece çok başarılı olan böyle bir yere geliyorsunuz. Harika oyuncularımız var, bilirsiniz, gerçekten büyük zamanlı işe alım kazançları oldu. Bu programda zaten devam eden birçok iyi şey oldu. Sadece herkesi aynı gemide olmak için bir araya getiriyor, Pasifik Okyanusu'nda herkese, her zaman, her yerde, herhangi bir yer, 53⅓ x 120, sizin için geliyor. Çünkü hepimiz birlikte.

Peki ortak bir alandan mı çalışıyorsunuz?

Kendi ofisim yok. Bir tane istemedim. Bana sordular ve şaşkına döndüler, bu benim için komikti. Ama beni tanıyan herkes herkesle çalıştığımı biliyor. Böylece işe alım ve personel, hepimiz aynı alanda, ön büro.

Son zamanlarda yeni ön büro üyelerinin sizinle yaşadığını okudum.

DRE [Brown] Ve Zaire [Turner] Hala benimle yaşıyor. Maksimum [Stienecker] Benimle de bir seferde yaşıyordu. Maalesef. Beni şimdiden özlüyor. Ama evet, Palos Verdes'de benimle ve eşim Ava ile yaşıyorlar.

Sanırım aynı çatı altındayken yeni bir operasyonla işleri yerden kaldırmaya yardımcı olur mu?

Ne zaman benimle kalabileceklerini biliyorlar. Bunu biliyorlar. Tıpkı bu personeldeki herkes gibi.

İşe alım izinde erken kazançlardan bahsettiniz. 2026'da 1 numaralı sınıfa sahipsiniz. İşe alımda ne kadar iyi yaptığınıza baktığınızda, bu momentumu oluşturmanın katalizörü ne olduğunu söylerdiniz?

USC futbol genel müdürü Chad Bowden yeni bir takım uygulamasına katılıyor.

USC futbol genel müdürü Chad Bowden yeni bir takım uygulamasına katılıyor.

(USC Atletizm)

Herkesin birlikte çalışmasından gelen çok fazla ivme var. Hepimiz bu planı birlikte bulduk. Sadece bir kişi değil. Birlikte çalışan herkes. Ve bu sadece, bilirsiniz, antrenörler, her neyse, yönetimimiz, destek personelimiz. Herkes bu ivmeye yardımcı oldu ve USC'deki herkes bu futbol programının ne olacağına dair vizyona yardımcı oluyor.

Yani sadece bir kişi değil. Bence gemiye atıfta bulunduğumda inanılmaz miktarda bir uyum ve beraberlik var, aynı sayfada bunun ne olacağına dair herkes var. Bence bu yüzden çok başarılı oldu. Şimdi herkesin bu ivmeye baktığını biliyorum. Bunu gittiğim her yerde yaptım. Herkes şu anda en yüksek seviyelere biniyor ve sadece gerçekten büyük zirvelerle biraz düşük geldiğini anlıyor, değil mi? Ve bu sınıftan bazılarından geçeceğiz. Ancak yüksekler düşüklerden çok daha büyük olacak. Ve sonunda ne inşa edeceğimiz, sıralamalar ve personeldeki 1 numaralı işe alım sınıfı ile bitirip bitirmememiz umurumda değil, USC'ye değer veren, bu dereceye değer veren, bağlantılara ve ağa değer veren doğruları almamızı önemsiyorum ve bu yerin sizi hayatınızın geri kalanında bunun üstünde ayarlayabileceği. Hayaliniz ve hedefleriniz ve NFL'de oynadığınız için hedefiniz var, tüm ülkede en iyi koçlara sahipsiniz, bir futbolcu olarak tam potansiyelinize ulaşmanız için dünyanın en iyi koçlarına sahipsiniz ve bunun üzerine, sahip olmadığımız bir şey yok ve Los Angeles'taki Amerika'nın en büyük şehrinde yaşıyoruz.

Çok güven yiyorsun. Kariyerinizde sizi itmeye yardımcı olduğunu ne kadar hissediyorsunuz?

Daha çok ne kadar kaybettiğimle ilgili. Hiç ulusal bir şampiyonluk kazanmadım. Bu yüzden bunun neye benzediğine dair hiçbir fikrim yok. Açıkçası o anda bulundum, ama anı kaybettik. Geziyi puanlayan sahadaki benim gibi değil. Bir programın parçasısın, değil mi? Yaptığın şey bu. Bu güven değil. O anın zirvesine ulaşmak için her zaman bir futbol programını geliştirmeye çalışmak, o anı kazanmaya istekli. Gerçekten hepsi bu. Tüm cevaplara sahip olmadığımı biliyor. Ama kazanmak istiyorum ve USC'de kazanmak istiyoruz. USC bununla ilgili. Kazandığımızda Los Angeles şehrinde şehirdeki en sıcak biletiz. Oraya gideceğiz. Bugün olmayabilir, ancak size bugün, şu anda 10 Nisan 2025'te söz verebilirim, bugün bir ulusal şampiyonluk programı gibi çalışacağız. Ve burada olduğum her gün, her gün, her dakika, her saat, olacağız. Sonuçlar insanların istediği şey olmayabilir, ama bizimle kal, çünkü gelecek inanılmaz derecede parlak. Ve çok uzun zamandır olduğu en parlak şey.

Gelecek açısından, kolej futbol manzarası, ev yerleşimi ile yakında önemli ölçüde değişecek. Girdiğimiz yeni dönemle ilgili en büyük endişelerinizin veya sorularınızın ne olduğunu merak ediyorum.

Mevcut manzara ile ilgili hiçbir endişem yok. Hangi yönergeler veya hangi kuralların mevcut olacağı, bunların ne olursa olsun en üst düzeye çıkarmayı dört gözle bekliyorum. Bu yüzden önümüzde ne yerleştirildiği benim için önemli değil. Her şey için gideceğiz. Ve hepsi söylendiğinde ve yapıldığında zirvede olacağımızı sağlamak için birçok farklı planımız olacak. Bana yeni manzara, insanlar endişeli. Röportajlar ve insanların bu yeni manzara hakkında konuştuğunu gördüm, ama heyecanlıyım. Ne olacak ne için heyecanlıyım. İşleri doğru şekilde yapacağız. Ama biz de en üst düzeye çıkaracağız.

Şu anda her şey açık. Oyunculara ne ödenebileceğine dair bir sınır yok. Endişeli olan insanların, işlerin değiştiğinde Nil Fırsatlar Bir takas evi tarafından onaylanmalı, bu anlaşmaların çoğunun masanın altına girdiğini göreceğiz. Sizleri, başlığı atlatmaya çalışan okulları göreceğimiz bu kuralların kaçınılmaz olduğunu düşünüyor musunuz?

Doğru çocukları işe alacağımızı biliyorum. Ve biliyorum ki böyle bir şey gerçekleşecek olsa bile, her şeyi kitapla yapacağız ve bunu en iyi şekilde en üst düzeye çıkaracağız. Önemli olmayacak çünkü doğru nedenlerle USC'yi seçen çocukları seçeceğiz. Diğer programlar kendilerini böyle yürütmek istiyorlarsa, yapabilirler. Önemli olmayacak. Sonunda önemli olmayacak.

Üniversite atletizm ve kolej futbolu ile ne olursa olsun, ne tür bir icra ne olursa olsun, ne olursa olsun, sadece buna hazır olacağımızı biliyorum. Her şeyi doğru şekilde yapacağız.